Свържете се с нас: 0878 805 206

Понеделник до Петък: 10.00 - 19:00ч.

Събота и Неделя: 9.00 - 21.00

 

SHOPPING CAR

Артикул - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти в количката.

Общо: 0,00 лв.

Връщане на стока

За да върнете или замените продукта, следвайте посочените стъпки :

 

В случай, че искате да върнете продукт вие имате 14 дневен срок в който можете да осъществите връщане и замяна на продукт, считано от датата на доставка.

 

1.            Моля, обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.Важно е да изпратите, заедно с продуктите, получения при доставката формуляр- надлежно попълнен.

 

2.            Изпратете продуктите  на офис еконт "Тенискортове" гр.Димитровград за фирм "МОДЕРНЕ ЕООД". Таксата за доставка се заплаща от клиента, освен в случаите на основателна рекламация. С цел улесняване на връщането, препоръчваме да се обърнете към нашите партньори от куриерска фирма “Еконт”.

 

3.            При получаване на пратката в нашия офис, ще бъдете уведомени. След  проверка на съдържанието на пратката и обработката й, стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка.Срокът за банковия превод е 14 календарни дни, считано от датата на получаване на върнатите продукти в нашият склад.В случай, че доставката е платена с карта,възстановяването на  сумата ще се извърши чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

4. При желание за  замяна, новият продукт се изпраща след като вече закупеният бъде върнат.

5.Продукти направени по индивидуални мерки на клиента не подлежат на връщане и замяна !